AXEMA Port-telefoni

I stamrenoveringen ingår ett nytt port-telefonisystem, som kommer att innebära att en besökare kan ringa upp den boende som kan öppna respektive port från sin telefon. Det kommer också delas ut ”blipp-brickor” som man också kommer att kunna öppna sin port med. Man kommer fortfarande kunna öppna portarna med sin lägenhetsnyckel, precis som tidigare.

Systemet har installerats och testas nu på A1 huset (Uppgång 84-92). Under kommande vecka kommer personal och styrelse få en kort utbildning i hur systemet skall skötas. Om inget oförutsett då händer kommer vi då köra igång systemet och lägga ut information om det i berörda brevlådor.

Redan nu finns det lite information om hur systemet fungerar på medlemssidorna.

Installationen kommer sedan fortsätta med övriga hus/uppgångar.