Nya besöksparkeringar & Gamla parkeringskort

Som de flesta här märkt så har Securitas idag börjat sätta upp de nya SMS-park skyltarna, som vi informerat om tidigare.

Detta har gett upphov till en del frågor. Styrelsen vill förtydliga tidigare information gällande detta.

Våra gamla röda och gröna parkeringskort kan användas fram till 1 november. Men vi ber er att inte använda de platser som nu är markerade som besöksplatser. Där går det bra för besökare att parkera och SMS-betala redan nu.

Innan 1 november kommer de nya Securitas-korten delas ut och mer information kommer.

Om du som medlem har åsikter eller förslag gällande parkeringen så kan det mailas till exp@uppegard.se . I september/oktober kommer styrelsen ta de sista besluten om hur vi skall hantera och pris-sätta vår uppgraderade parkering efter ladd-stolps-installation mm. Så nu är tiden för medlemmar att komma med bra förslag så vi finner en lösning som passar de flesta av oss.