Info från Telia gällande felaktiga telefonifakturor

Har nu fått svar från Telia angående de felaktiga telefonifakturorna som gått ut till ett par stycken. Se svar nedan,

”Nu har jag fått besked från mina kollegor som lägger om er de boende från individuella tjänster till de kollektiva. De meddelade mig att det var några som inte lagts om korrekt men som nu är åtgärdade, vilket vi beklagar. Det rörde sig om en handfull medlemmar som var berörda som kan komma eller har fått ut felaktiga fakturor. Eftersom detta nu är åtgärdat så kommer det att komma en rättning på nästa faktura om det innan nåtts av en felaktig faktura.

Om de skulle ha frågor om sin faktura och de ringer eller chattar med kundtjänsten så ser då via noteringar vad som gjorts på dem vad som blivit korrigerat och kundtjänst kan då förklara förfarandet för dem.”

En eloge till Telia som löste detta ärendet snabbt och smidigt!